1Broker.com – kan man handle uden at ane hvad man gør?

Jeg har igennem den sidste måneds tid lavet et lille eksperiment med siden 1Broker.com, hvor jeg indsatte 0.2 BTC og derefter overlod al handel til en enkelt trader, der på siden så ud til at have gjort det godt over de sidste par måneder og havde en lav risikoprofil.

Mød Cool Hand Luke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som det kan ses af ovenstående ser hans resultater jo fantastiske ud, så det skulle selvfølgelig prøves.

Jeg vælger ikke at gå ind på siden i præcis 1 måned for ikke at få nogle gode ideer til at trade selv, og logger derfor først ind i dag og ser til min overraskelse at mine 0.2 BTC nu er blevet til 0.4153 BTC !!

WHAAAT !!!

Det er over 107% ROI (Return on Investment) på en enkelt måned og jeg har overhovedet ikke gjort andet end at sætte systemet til at kopiere hans handler.

Nu er 1 måned ikke specielt lang tid, da Forex markedet er kendt for at vende lynhurtigt og at alle gevinster kan forsvinde hurtigere end en Tesla går fra 0-100, men der er ingen tvivl om at min gode ven Cool Hand Luke skal have et skud mere, så jeg logger af igen og kommer med en opdatering næste måned – så må vi se om han stadig er lige så COOL 🙂